Skip to main content

Bedrijfsbloemen service

Geef uw receptie dat extra beetje sfeer en uitstraling met een prachtig boeket bloemen. Voor iedere ruimte waar u regelmatig gasten ontvangt maar ook voor op uw bureau of vergadertafel is een boeket bloemen een ware eye catcher.
Iedere maandag bezorgen wij verse bloemen bij onze zakelijke klanten. De bloemen worden geleverd in een bijpassende vaas of schaal. Het oude boeket en de gebruikte leenvaas nemen wij weer mee. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van wekelijkse verse bloemen!
Wilt u een bloemetje tussendoor, voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsfeest, afscheid of een bedankje, dat kan. Voor onze vaste zakelijke klanten bezorgen wij iedere dag op uw kantoor. Zelfs in het weekend. Uiteraard hanteren wij geen bezorgkosten.
Wij werken niet met vaste bloemabonnementen waarmee u vast zit aan een contract met een opzegtermijn. Waarom wij dit niet doen? Wij houden van flexibiliteit en persoonlijke service. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel, hoe vaak en hoe lang u bloemen bezorgd wilt hebben. Natuurlijk kunnen wij u een advies geven over het aantal en de grootte van de boeketten die bij uw ruimten passen.

Graag komen wij bij uw langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Bel ons op 030-2516400 of stuur een email naar ikhebeenvraag@tomdendaasbloemen.nl

0